lovisaawestby

My life isn´t perfect, but it does have perfect moments.

Valbo

Kategori: nytt i garderoben

Köpte lite smått och gott i Valbo igår!

ROADTRIP

Kategori: min dag

Nu är vi påväg till Sthlm och kolla bb, nyss käka max också! Typ 40 min kvar nu tagga!!!! Hoppas ni kollar ikväll allihopa :D

Dansa pausa

Kategori: min dag

Har blivit firad av familjen ikväll, fått presenter och haft det mysigt! Nu ska jag sova så sov gott allihopa!

Fina presenterna!

Kategori: min dag

Hejsan, tänkte visa de fina presenterna jag fick igår! Tack igen <3
fick en jättesöt tröja av elin och Emma också, men den ligger nere så ni får se den nån annan gång.

Tack alla mina fina vänner!

Kategori: min dag

Hej kära läsare. Igår kväll hade jag en oförglömlig kväll med mina bästa vänner! Kommer inte äns glömma denna kväll när jag sitter på ålderdomshem med blöja för att jag är så gammal, då kommer jag tänka på er! Vill också säga tusen tack för att fina presenter jag fick! TACK :D
Ja, igår så gick jag iaf hem och duschade. Började sedan fixa mig och mycket annat i typ 4 timmar innan mina vänner kom. vi grillade och sedan körde åttakamp, mitt lag förlorade men who cares liksom glad ändå :D tror vinnarna gillade priset för det låg papper över hela huset haha :D
Festen slutade runt 2 men sen va vi kvar några st som inte kunde få skjuss. En av mina kompisar somnade, fast hon va typ död. så vi hade jätte roligt i typ 3 timmar genom att kasta chips på henne, göra filmer när hon snarkade och ringa henne när hon hade mobilen i handen fast snarkade på endå. image description

In time

Kategori: min dag

Sitter på sista lektionen nu som är engelska, vi kollar på filmen the time. Om en timme är jag påväg hem och det ska bli skönt! Hörs!

Matteprov

Kategori: min dag

Idag är det fredag, det gillas stort!
Ikväll är det fest som gäller men för nu matteprov, sug! Fast sånt får man stå ut med ibland.. Hörs sen!

Were gonna Have so much fuuuun!

Kategori: min dag

Tänkte berätta för er om helgen som kommer som kommer bli fantastisk.
Fredag: firar mig själv med lite fest för mina bästa brudar!
Lördag: Blir firad med middag av familjen, sen hem till kompis för myskväll med vännerna!
Söndag: FÖDELSEDAG!! åker och spenderar dagen i stockholm med lite shopping och på kvällen kollar på BB. Måndag: är det sista april så hoppas på fest.

Såhär kommer min suveräna helg se ut!

Snart är det ferre vefan

Kategori: min dag

Idag har jag bara fixat för imon då det är fest, ni får se mer imon! Men måste kolla på bb avsnitt.. Har inte kollat på big brother sen i måndags och eftersom att jag ska dit på söndag så är det ju bäst så jag inte känner mig helt retarded när jag kommer dit om jag inte har kollat haha.. Hörs!

Mina läsare försvinner ju :(

Kategori: min dag

Mina läsare försvinner och det gör mig ledsen så jag inte orkar blogga, förlåt :(

Nytt från ikea

Kategori: min dag

Har försökt lagt upp ett inlägg på vad jag köpte på ikea igår i typ 70 timmar men det går ej,'en jag köpte iaf : Ett dataunderlägg
En hutch eller vad man säger
plus en sak att lägga smutskläder i men orkade inte knäppa kort.

Nytt i garderoben

Kategori: min dag

Plus nylonstrumpbyxor och en puderrosa bh

Tisdag

Kategori: min dag

Nyss hemkommen från en skön powerwalk i solskenet, var inte så varmt dock men trevligt utav solen att titta förbi! Har varit en skön dag idag, vaknade och åkte till Valbo och fick med mig ganska mycket hem, från både Valbo och Ikea. Ni får kika in senare så kan jag visa det! Efter det åkte jag till skolan och hade nationella svenska och sen slutade jag. Jag och Maja stannade kvar i skolan en stud och sen träffade Emma. Jag och Emma planerade våran nya sunda livsstil. Ikväll blir det lite spanskaplugg och seriekollning, hejdå kära läsare

Svettig och mysig

Powerwalk!

Kategori: min dag

Ikea mat <3

Kategori: min dag

Åt detta på Ikea idag, mums!

Måndag

Kategori: min dag

Idag blev det en kort skoldag, gick hem vid 13 när vi slutade och tillbaka vid kvart över tre när jag hade prov. Se. Gick jag hem, satt på mig träningsläger och gick till waneys, käkade foccatia och sallad mums! Efter det gick vi en tur tillbaka till mig och kollade på lite klipp och nu kollar vi på bb. Mysig dag med några av mina favvoflickor!

Godnatt från mig!

Kill me now please

Kategori: min dag

Åh vill dö, vill inte vara i skolan idag.. Har hosta, ont i magen, mår illa och ont i öronen. Ingen bra dag alltså, vill hem och grina. Längtar till helgen iaf som kommer bli världens bästa!!

Loka hallon persika, ny drog!

Kategori: min dag

Har varit i folketshus hela dagen idag med. Tjänade faktiskt lite pengar, roligt! Efter de va slut fick jag skjuss hem och nu sitter jag och pluggar lite spanska med bb i bakgrunden. Bästa farfar kom till Sandviken från Karlshamn idag också, mysigt! Han stannar tills torsdag tror jag så får se vad vi hittar på. Nu ska jag fortsätta plugga, hejdå!

Ful bild som Ebba la ut på hennes instagram för ett tag sen, haha

Chizzel dizzel

Kategori: min dag

Har stått i garderoben och sålt biljetter i folkets hus hela dagen idag, samma syssla ska göras imorgon med! Kom gärna och kolla, föreställningarna går kl 14 och 18 imorgon. Käkade jätte god mat från thsatsiki idag och, kycklingspett, klyftpotatis och sås, mummma! Sen åkte jag hem till Ebba och chillade men åkte hem efter ett tag för va inte riktigt på humör. Hoppas vi syns imon då alla människor!(på teatern alltså)

One tree Hill mys

Kategori: min dag

Kollar på one tree Hill med några brudar, myssssigt!

Tsunami caught on camera

Kategori: youtube

I denna film får man verkligen en verklighets uppfattning om vad som hände i Thailand, Sri Lanka och Indonesien. Man får följa olika familjer och se deras historia och deras egna filmer av tsunami. Kan bara varna känsliga tittare för att det är ganska hemska bilder och hemska historier så man blir ledsen. Om ni bestämmer er att kolla på videon så ta er den tid det behöver, det är värt de!

GULLIGT VÄRRE

Kategori: youtube


Tänk om man fick byta liv med justin för en dag då.. Spola fram till 1:30 om du inte orkar se hela!

Badenbaden

Kategori: min dag

Önskar mig en sån här badenbaden tills jag fyller år så jag har nått att steka i i sommar!!

(fast utav Maja i dårå)

MRÖÖEH

Kategori: min dag

Kom på nyss att min syster ska till Kina om en vecka så måste komma på nått jag kan önska mig, hehe! Idag hade jag iaf en kort skoldag på en lektion, skönt! Fast skulle visa Maja tsunami filmen så fastnade i skolan i en och en halv timme ändå. Efter skolan gick vi till Ica och köpte naturgodis, ska ha det och kolla hockey ikväll! Nu vet jag inte vad jag ska göra, är rastlös.. Får se vad jag hittar på hejdå kära läsare!

 

Tabbe

Kategori: min dag

Gjorde typ världens tabbe igår kväll/natt. Låg och kollade på massa klipp på youtube så klickade jag på ett om tsunamin i Thailand.. Så började kolla på det men jag märkte inte att det va första delen utav sju så hela saken va typ 80 min. Så tänkte jag stänga av men då fick jag dåligt samvete för alla som va med.. Så kollade klart hela, den va så hemsk! Men också en verklighets uppfattning om vad som verkligen hände, om man är intresserad rekommenderar jag den verkligen! Kan lägga upp första delen här när jag kommer hem!
Men iaf så somnade jag ganska sent, så när jag fick ett sms av min mentor i morse att första lektionen va inställd gjorde det min dag, då nu är jag i skolan och jag och Maja ska gå och äta sen ta oss till första lektionen, chaoo

 

WIHO BIRTHDAY SOON

Kategori: min dag

 

 

Hanna W- upp med er nu era gosiga små gosedjur

Kategori: min dag

Har bara legat i soffan och kollat på oth hela dagen. Städade sedan lite på rummet och fixat tvätten med, tråkig dag alltså ! Imon har jag bara två lektioner så det ska bli skönt. Hoppas på att vi får reda på engelska resultat imon också, nu ska jag fortsätta kolla på BB, hörs!

 

Jozo

Kategori: min dag

Hemkommen efter en ganska lagom skoldag, en lektion plus två prov. Haft precis tagit en lång dusch och är jätte hungrig så ska ta och värma lite lasange från igår, sen blir det nog bara att slappa framför tv efter några dagar av mycket plugg och stress! Vi hörs sen!

En bild från kemin idag!

 

Dagens

Kategori: outfits

Töja-Gina skor-scorett

BIF, what have you done to me?

Kategori: min dag

Hejsan, dagen har bestott utav plugg och hockey. Har inte gillat hockey förut men detta slutspel har jag känt mer och mer för varje dag att det börjar växa upp ett brynäsfan inom mig! (Om först och främst fanny, men också frida elin läser detta hoppas jag att ni blir stolt!) Hade som sagt tre prov idag, dom första två svenska proven gick hyfsat bra men spanska provet gick kasst. Det va nationella hörförståelse så man kunde inte plugga, jag gissa på att frågor haha (det va att man skulle kryssa i en av tre rutor hela tiden typ) Imon så har jag fysikprov på morgonen och spanskaprov på eftermiddagen, scary. Nu blir deet ett avsnitt av favvoserien oth innan jag ska sova, godnatt!

Teater

Kategori: min dag

Måste rekommendera min mammas testerföresrtällning som har premiär på lördag klockan ett och har tre till föreställningar i helgen, så kom och kolla vettjA, dom har haft samarbete med cirkusgymmsiumet mm så kommer bli en kanon föreställning , det kostar 50 kr och häng gärna undan jackan för endast en tia :D

Tisdag

Kategori: min dag

Idag är det tisdag och har egentligen sovmorgon nu men ska gå på en frivillig lektion i fysik eftersom att vi har prov imon. Ikväll blir det ännu mer plugg, men nu är jag så trött så jag typ dör, hejdå

Hill one tree

Kategori: min dag

Dagen har bestått utav skola, plugg skräckis med vänner och åter plugg. Har 3 prov imon, buhuuu! Nu ligger jag och kollar på oth från början igen, bästa serien ever! Ska kolla vidare nu och försöka sova, hejdå!

FIVE FINGAZ TO THE FACE

Kategori: youtube

bästa serien hehe, spola fram till 9:00 vefaaaan , haha :D

CONGRATZ

Kategori: min dag

Idag fyller min fina vän Frida 17 år, GRATTIS!!

Dear sun, I LOVE YOU

Kategori: min dag

Sitter och pluggar fysik i det fina vädret på balkongen. Hade en väldigt trevlig kväll igår med finfina vänner! Kom hem strax före 3 tror jag och då kollade jag på ett avsnitt av greysan, ikväll blir det nog hockey hos Liam men innan de zumba med mamma! Hejdå

Freak

Kategori: min dag

Förlåt för dålig uppdatering idag, vaknade av att jag blev väckt kl 9 och käkade mys frukost med familjen plus bästa farfar! Sen somnade jag om och sov till 15. Nu är jag hemma hos bästa GINGER på fest! Ska vara bättre på att uppdatera inom vafeeeen ❤❤❤

Fredag den 13

Kategori: min dag

Idag är det fredag den 13 och för en fegis som mig är inte det den bästa dagen på året enligt mig, hehe. Så ikväll kommer det smugglingar hit och kollar på fredag den 13, ouch!

D&D

Kategori: min dag

Håller på att kolla på dönickar och dårfinkar nu, bästa serien helt seriöst! Ska fortsätta kolla nu med mina fina vänner! Ps. Följ mig på instagram @lovisaawestby

Middag på Napoleon

Kategori: min dag

Käkade middag med familjen på Napoleon idag, käkade grekiskt och till efterrätt brownie och glass, mums

17 års fest

Kategori: min dag

Försöker lista ut vad jag ska ha för slags fest när jag fyller, om nån har något förslag så lämna gärna en kommentar, danke i förväg :D

Dagens outfit

Kategori: outfits

Poncho - kaphal
Svart linne/strumpbyxor - gina
Halsduk - vila

ABCDE maraton

Kategori: min dag

Har ABCDE maraton med några vänner (har hyrt filmer som börjar på A B och så vidare) blev först A: amerikan pie B: Bert C: Cell 2 D: dönickar och dårfinkar E: easy A. Ha en sån trevlig kväll allihopa

Onsdag

Kategori: min dag

Vaknade vid halv sju och åkte iväg en snabbis och kom hem runt halv nio, la mig vid TVn och sov till 12, skönt!
Ikväll blir det förmodligen något marathon med brudarna, hörs!

Thats not a serve

Kategori: min dag

Har spenderat dagen hos ebbson, Maja var också där. Har spelat kort och fikat, en riktig mysdag! Nu sitter jag och Maja hos mig och väntar på Linnea och Ebba. Ska ha tvmys, är sjuk och ska upp väldigt tidigt imon så får bli en tidig kväll ikväll, mmmhm hejdå

Iam giving you the cold face

Kategori: min dag

Gårdagen va trevlig, blev ingen film men ist genom alla mina bilder på h-disken. Roliga minnen jag har med mina fina vänner, haha! Vaknade runt tolv och har ätit lite soppa och knäckebröd macka och kollat nyaste how i met your mother och hart of dixie. Ikväll blir det nog lite festligheter fast inte så mycket för mig för är sjuk och ska upp tidigt imon, nu ska jag kolla vidare, hejddå

Gammal bild

Myskväll

Kategori: min dag

Har en trevlig myskväll med tjejerna. Möttes upp vid Ica vid kvart över sju och köpte lite smått och gott och åkte hem till mig och spelade lite kort och nu sitter vi och kollar BB, efter det kommer det nog bli ungefär en halvtimmes bråk om vilken film vi ska se innan vi kommer att bestämma oss! Tjaaaaoo

En söt bild från förra skolavslutningen

Norge 2012

Kategori: världen

Hej vänner! inatt har jag snorat som bara den, men tänkte lägga upp lite bilder från fjällen nu.
En väldigt rolig helg med längdskidåkning, sopsäksåkning och mycket skratt! 

AAACHO

Kategori: min dag

Kan inte sova pga av förkylningen :( buhu

The lions sleeps tonight

Kategori: min dag

Kom hem för ungefär en och en halv timme sen, ligger nu i stänger och har precis kollat på greys anatomy och nu kollar jag punkd. Har väldens dunder förskylning så jag hoppas att jag mår bättre imon, nyser en gång i kvarten och har ont i hela huvudet suuuuger. Godnatt!

Vill utomlands, sola bada och simma med de gulliga delfinerna!

Sweden

Kategori: min dag

I mitt kära sverige nu, är dock inte hemma ännu. Kom till gränsen runt 18 men har inte kunnat blogga förens nu för så fort jag kolla på mobilen så blev jag åksjuk för att pappa körde som en galning. Nu blir det milkshake och cheesburgare!

 

Calippo shots

Kategori: min dag

Sista inlägget nu innan Norge , är vid gränsen om typ en halvtimme, och framme om en timme. Vi kanske hörs innan söndag men kanske inte, chapo mina snyggingar

Får bli ett tråkigt inlägg utan bild eftersom att internettet i denna skog är så seeegt

Justin ❤👄🎧

Kategori: min dag

 

 

In tha car

Kategori: min dag

Nu är vi äntligen påväg, ungefär 5 timmars bilresa framför oss nu. Inte det roligaste men men ..

Stolt packare!

 

Soon ill be gone

Kategori: min dag

Håller på att packa för fullt nu men vi verkar inte komma någon vart, är redan typ en timme försenad men hoppas att vi kommer iväg innan 12 iaf. Nu: packa bilen

 

Drive all night

Kategori: min dag

Hejsan hejsan, ikväll har jag inte gjort så mycket. Åkte och storhandlade med mamma och sedan åkte jag hem till Ebba där vi kollade på BB med Josefin Carl och Elin var. Nu ska jag sova så jag orkar upp imon eftersom att jag inte har packat än, hehe.. Byeee

PÅSKLOV

Kategori: min dag

Har från och med idag fått underbart behövande påsklov. Imon åker jag och familjer till stugan i Norge så kommer inte bli nå bloggande när vi åker över gränsen imorgon eftermiddag tills på söndag då jag kommer hem. I Norge ska vi möta upp lite släkt och bara mysa i några dagar, ikväll är det säsongsavslutning i USA av oth så ska kolla på det imon på morgonen eller när jag kommer fram til fjällen. Vet seriöst inte hur jag kommer hantera detta, min bästa serie tar slut, kommer dö

En bild från när jag va i fjällen på sportlovet

 

Outfit för dagen

Kategori: outfits

Blow up

Kategori: min dag

Ikväll har jag sagt adjö till utbytesstudenten som ska flytta till ett annat hem några meter bort. Har också planerat lite inför fjällen på torsdag. Nu avslutr jag kvällen med att kolla på snyggingen Justin när han hostar punkd❤

Barnvakt

Kategori: min dag

Efter en väldigt kort dag på bara en mattelektion är jag nu barnvakt. Senare ikväll ska jag plugga lite och kanske börja packa men har inte så mycket annat planerat, men hej så länge!

LOL

Kategori: min dag

Ligger i sängen igen och kollar på bb, dagen har varit lugn och imorgon kommer bli likadan, har en lektion imorgon och den börjar vid tio i två. Hoppas på finare väder imorgon, idag har det varit snö hagel kallt och blåsigt. Hejdååå mina kompisar!

Gammal bild

Måndag igen

Kategori: min dag

Idag började en kort vecka, ska bara gå tills på onsdag eftersom jag åker till stugan på torsdag. Just nu sitter jag hemma hos syster och käkar lite mellis innan jag ska gå iväg på äventyr! Nu lite oc och mannafrutti plus yoggi

Blå tofflor

Kategori: min dag

Har inte gjort mycket vettigt idag.. Vaknade av att Isaac kom hem så han och Mattis började prata högt, drygt. Sen inte gjort mycket.. Läst lite i boken som ska vara utläst imon, sämsta boken! Sen åkte jag och mamma och köpte donken och Åkte hem till syster, vi har kollat på despan och grinat sönder sen bb, nu ska jag försöka sova , natti natti mina läsarpinglor

Inatt ska jag drömma om dig ❤

You just got burn'd

Kategori: min dag

Ajjjjjjjjjj