lovisaawestby

My life isn´t perfect, but it does have perfect moments.

blogg punkt se

Kategori: min dag

appen funkar fortfarande inte, kommer tillbaks när den gör! (Y)

bajsapp

Kategori: min dag

tänkte att jag skulle börja blogga lite mer, men appen funkar inte för mig och orkar aldrig blogga på datorn.. imon blir det jobb från 11,45-16, kom och käka! dudududuru im loving it

Snabbinlägg??

Kategori: min dag

Prövar det här med snabbinlägg... Fattar ingenting av nya blogg.se. Igår blev skulle vi ha myskväll men det blev det ej, haha! Ist kom mange makers hem till josse så blev det fest till fem på morgonen! LYCKAD KVÄLL :D

BBfinal

Kategori: min dag

Är just nu påväg till Stockholm för att gå på BBfinalen med brudarna. Bestämde det typ nån timme innan vi skulle åka med det är roligt med spontanresor!

Bild från förra resan till BBstudion!

What the fuck?

Kategori: min dag

Såhär ser det ut i min stuga i Norge just nu, säger bara.. Vafan hände med sommaren?

bubbel bubbel

Kategori: min dag

Lördag

Kategori: min dag

Idag har varit en regnig dag här i Sandviken. Gick iaf upp tidigt imorse och tog på mig ridkläderna och åkte upp mot högbo där vi skulle rida. När jag och Maja kom dit mötte vi två ihjälfrusna vännner, elin och linnea. Det va så kallt och blåsigt och regnigt så man behövde inte rida om man inte ville så jag och mana bestämde oss för att ta presentkort där så nångång i juni ska jag och Maja åka iväg och rida. När jag kom hem va jag sugen på att bada så satt på poolen så badade en lång stund sen, jätte skönt! Gjorde sedan mat och stack iväg till barnen jag är barnvakt till och nu håller jag på att lägga Signe, i förra inlägget la jag sandor. Efter hon hat somnat ska jag läsa på lite McDonalds papper sen kolla High school musical, hihi!

Is it to late to apoligize?

Kategori: min dag

Förlåt för hemsk uppdatering.. Men har inte haft lust eller prioriterat de.. Men ska försöka bli bättre, men kan försöka bli bättre. Här är ungefär vad jag har gjort utöver skolan. måndag: plugg och en skön kvällsprpomanad med mamma, tisdag: prov och annat sen mys med josse hela eftermiddagen, onsdag: framtidmässa i gsarena och bbkikande, torsdag: Gävle med elin och Maja, fredag : prov och rix fm festival med brudar!

Finns inge sötare

Kategori: youtube