lovisaawestby

My life isn´t perfect, but it does have perfect moments.

Heldag med brudarna

Kategori:

Har spenderat dagen med brudarna i Gävle. Köpte saker till Halloween och lite annat smått. Hittade faktiskt ett par nya vinterkängor. Passar ju bra nu eftersom att man bor i ett vinterland. Lägger upp en bild imon på dom. Efter det åkte jag hem till syster och umgicks med henne och hennes polers, och mina workpolers. Färgade håret också.

Sneakpeak på morgondagens utstyrnad

SNÖ

Kategori:

När jag vaknade och kollade ut genom fönstret va det snö, KÄRLEK! Älskar jul och vinter! Men köpte en höstjacka igår haha, när ska jag använda den? Va iaf i Valbo med mamma igår och shoppade. När jag kom hem va jag tröttaste. Jobbet ringde och kände mig som den taskigaste bitchen när jag var tvungen att säga nej för hade absolut inga krafter kvar. Senare på kvällen kom lite vänner hit och vi kollade på film. Det va rolig, idag ska vi åka till partykungen och fixa lite tills imon, då våran fest är!! Som vi har längtat, hörs bitches <3

Cuckoo

Kategori:

igår invigde vi höstlovet med myskväll hemma hos mig. Kollade xfactor och snackade en massa. Tänk hur fort tiden går. Min äldsta vän som jag fortfarande umgås med är Elin. Vi har känt varandra i nio år. Så gårdagen spenderas alltså med mina favoriter! Ikväll ska jag få lite behandling av Maggan som ska komma hit. Får vi se om hon hittar nått som är konstigt med mig, haha! Imon ska jag va frisk och åka till Valbo har jag bestämt mig för, tänker ej vara sjuk något mer!

Fredag

Kategori:

Har varit en händelserik dag idag, not.. Har bara varit med om en händelse. Skulle duscha så svimmade jag. Vaknade med ansiktet mot golvet så hade en fin bula tidigare. Hela min familj har ägnat sig åt att retas med mitt nya smeknamn idag "bulan Westby"... Ikväll kommer mina puddingar hit så blir det mys, mysigt! Nu håller jag på att kolla high school musical medans jag väntar på mat och vänner. Höres fokes

Långa tråkiga dagar

Kategori:

Har tråkiga långa dagar. Gör ingenting. Har ont överallt känns det som. Värst idag har varit halsen och huvudet. Min snälla mamma åkte iaf och köpte god Thaimat till mig! Så gott!!!

Min syn hela denna dag

Tv serier

Kategori:

Alltså jag är beroende. Det är det bästa som finns! Hatar när dom tar slut bara. Denna sjukling omgången valde jag vampire diaries. Har kolla dag ut och dag in sen i torsdagskväll. Har kollat till halva säsong 2 nu. Blir att fortsätta med detta tills mamma komme hem med Thaimat , så gott!

Klassen

Kategori:

Sleep tight

Kategori:

Åh, vill verkligen kunna sova men kan ej. Har iaf varit duktig och stängt av tvn. Ska iaf få sova ut imon, skönt! Fast det suger att vara sjuk så.. Nej nu ska jag sova, hejdå!!!

Red

Kategori:

Ligger och kollar vampire diaries medans jag håller på med en svenskauppgift. Va i skolan idag men gick hem för mådde nada brada.

Kläder

Kategori:

Man kan säga att jag är beroende av att shoppa nya kläder. Det kan nog bero på att jag tröttnar så fort, haha. Förra veckan beställde jag iaf kläder och har inte fått chans att använda nått än pga skola inställd plus sjuk. Men längtar tills jag får dra av en ny prislapp, bästa känslan ❤❤❤

Söndag

Kategori:

Hela denna helgen har jag spenderat framför vampire diaries. Har fortfarande feber men blir nog skola imon ändå.. Känns viktigt eftersom vi ska börja med ett projekt. Men nu ska jag fortsätta med kollandet, hörs!

Jag och majabaja

Blogga

Kategori:

Vill faktisk börja blogga igen, så håll utkik!